Bilo kuda podrska svuda – HVALA!

Vec drugu godinu za redom putujemo u Njemacku, Minhen, gdje smo ucestvovali na medjunarodnom turniru u nogometu. Za sve to su zasluzni dobri ljudi i ovom prilikom zelimo da im se zahvalimo.
Prve koje bi da spomenemo i zahvalimo su nasi dragi prijatelji Skola sporta Di-Five Doboj-Istok na cijem celu cvrsto stoji Arnel Novalic koji zbog privatnih obaveza nije bio sa nama u Minhenu i koji je nedostajao kako maloj tako i velikoj raji. Tu su naravno i Sarma, treneri Miralem, Amir i Elvis Music koji su pazili na svu djecu kao na sopstvenu. Veliko hvala i svim djecacima koji su se ponasali profesionalno i ovu prigodu i putovanje iskoristili u stvaranju izuzetnih prijateljskih i sportskih kontakata. Nasi djecaci su se toliko zbližili sa SS Di -Five i drugovima iz Tuzle koji su bili sa nama da se nije moglo primijetiti da su u Munchenu stigle dvije skole, jer postajemo prava porodica sto i jest cilj i cari fudbalske igre. Svaki poraz i pobjedu dozivljavamo zajedno i to je ono sto nas cini jedinstvenim
Bravo Di -Five, bravo Sportino.
Veliko hvala ljudima koji su nas ugostili, porodice Sisic i Mehinovic. Oni su unicili da se svo vrijeme boravka u Njemackoj osjecamo kao da smo kod kuce. Ponosni smo sto imamo takve prijatelje. Hvala.
Hvala Mehmedu, Aisi, Aldijani, Almiru te svim ostalima koji su bili uz nas, a naravno hvala i za TSV Dachau.
Uz nas su bili takode nasi dragi prijatelji, Alija i Netko Hasanic, Resad i Sejla Mujkanovic, porodica Mesici iz Salzburga te tetak i teka od porodice Masic i mnogi drugi. Dragih prijatelja je bilo toliko da smo imali podrsku u centru Minhena kao repka kada se igra u gostima. Hvala i nasim roditeljima koji su stigli u privatnom vozilu i obojili cijeli Minhen u zuto-plavu boju. Svi oni zajedno su ucinili da nasi malisani se osjecaju kao kod kuce i na domacem terenu sto je doprinjelo jos jednom odlicnom rezultatu.
Hvala i nasim Ibrakovicima koji su na privremenom radu u Munchenu sa sinom Darisom koji je pokazao juce da fali ekipi a mi mu zelimo puno uspjeha u zivotu i da postane clan velikog Bayern-a.
Velike zahvale i za porodice Ljevakovic, Mujkanovic i Pasic koji nesebicno pomazu rad nase skole. Hvala i svim drugim sponzorima koji su uvijek uz nas te RTV Maglaj i Maglaj Net koji nas medijski prate i cine da brand koji SF Sportino-Ma stvara bude sto poznatiji u cijeloj regiji.
Podijelimo ljubav