Podrska Opstine grada Maglaj za Sportino-Ma

Podrska Opstine grada Maglaj za Sportino-Ma

Kao sto smo vec pisali da rad i samo rad daje rezultate. To dokazuje jos jednom Opstina grada Maglaj koja je od naseg osnivanja davala punu podršku u nasem radu i tako i nastavila u daljnjem periodu. Sportinase
je obradovala uplatom odredenih sredstava za sto lakse funkcioniranje Sportino porodice.
Mi cemo se i dalje truditi biti dobri ambasadori naseg Maglaja i nase BiH kao sto smo i dosad bili, jer srebro i bronca u dvije godine zaredom iz Munchena nije slučajnost vec plod predanog rada. Osvojene 23 medalje u nepunih 2 .godine postojanja nije mala stvar.


Zelimo da se zahvalimo i prijašnjoj strukturi vlasti koji su dali i podrzali osnivanje ponosne skole Sportino koja trenutno okuplja 85 djecaka i djevojcica u gradu i oko 25 djecaka u sekciji Ravna i iz dana u dan se taj broj povećava, a takodje i sadašnjoj strukturi na celu sa gospodinom Nacelnikom Mirsadom Mahmutagic i njegovim saradnicina i svim MV -vjecnicima koji vide u Sportinu-Ma jedan zdrav i uzoran kolektiv.

Hvala vam jos jednom na vasem povjerenju i podrsci i mi cemo, kao sto smo vec nekoliko puta pomenuli u textu i dokazali nasim djelima,  da opravdamo vase povjerenje u cjelokupnu Sportino porodicu.


Svi smo mi ponosni Sportinasi – HVALA ????

Podijelimo ljubav